Tapasztalat

Szakmai tapasztalatok

Stabil, szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat: kőműves, ács, asztalos, burkoló, művezető. Folyamatos szakmai tapasztalatépítés, tudásbázis fejlesztése, bővítése.

Tevékenységek

Minőség

Kíváló minőség

Minőségi munkavégzés, munkarend: célunk megrendelőink teljes elégedettsége! Dolgozóink egységes munkahelyi megjelenése, az építéshelyi rend és tisztaság, gépjárműveink megfelelő műszaki állapota és megjelenése mind e célt szolgálják

Tevékenységek

Kapcsolat

Szakmai kapcsolatrendszer

Szerződéses kapcsolat a legjelentősebb építőanyag-kereskedő vállalkozásokkal: stabil építőanyag ellátás.

Meghatározó partnerségi kapcsolatok neves építőanyag gyártókkal: a Wienerberger Profi építési rendszer minősített kivitelezőjeként a cégünk által épített épületek a Wienerberger Mesterház minősítést kapják. Szakembereink a Schiedel kémény termékek vizsgázott építői

Tevékenységek

 • Tető ácsolás

  Tető ácsolás

  Vállaljuk tetőszerkezetek építését, tetőfedést, bádogos szerkezetek szerelését. Régi tetők felújítása időtálló kivitelezésben.
  BŐVEBBEN
 • Generálkivitelezés

  Generálkivitelezés

  Családi házak, társasházak, üzlethelyiségek , ipari csarnokok teljes körű tervezése és kivitelezése megbízóink igényei, elvárása alapján: építés, felújítás.
  BŐVEBBEN
 • Homlokzati hőszigetelés

  Homlokzati hőszigetelés

  A homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítása során vállaljuk új és régi épületek hőszigetelését, polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, továbbá hőszigetelő vakolatok készítését.
  BŐVEBBEN
 • Burkolás, festés

  Burkolás, festés

  Hidegburkolatok – csempe/járólap –, meleg-burkolatok fektetése, festési munkák kivitelezése megrendelőink elvárásai alapján. Gipszkarton falak és álmennyezetek, tetőtéri burkolatok kivitelezése.
  BŐVEBBEN
 • Kőművesmunkák

  Kőművesmunkák

  Megbízóink elvárásai alapján végezzük alapozás, falazás, gépi vakolás, betonozás feladatait, betonacél szereléseket.
  BŐVEBBEN
 • Szárazépítészeti munkák

  Szárazépítészeti munkák

  Falak és mennyezetek szerelése, kazettás álmennyezetek szerelése nyílászárók beépítése
  BŐVEBBEN

A minőségi munkavégzéshez, generál kivitelezéshez szükséges eszközöket, gépeket piacvezető ipari gépek gyártóitól szerezzük be.
Elsősorban Hilti, Makita, Bosch gépeket használunk a családi házak kivitelezési, felújítási munkálatai során.
Vakolási munkáinkat gépi technológiával készítjük, ezáltal biztosítva a szükséges egyenletes, jó minőséget.
Új építésű épületeink tetőszerkezetét előre gyártott fenyő fűrészáruból helyszínen szerelve készítjük.

A férfiak most bevallhatják maguknak, hogy ezzel a kérdéskörrel rendre akadtak problémáik, a hölgy olvasóink pedig kedveskednek az uraknak, ha elolvasva ezt a cikket mélyrehatóan megismerik a nyakkendőkötés - és viselés etikettjét. (Bár tapasztalataink szerint a hölgyek ezzel rendre tisztában vannak.)

A nyakkendő nem kötelező

Évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna egy parti, egy üzleti vacsora, esetleg egy komoly megbeszélés nyakkendő nélkül. Mára azonban, ahogyan a divat és valamelyest a céges etikett is változott, a nyakkendőszabály is enyhülni látszik.

 

Fontos azonban kiemelni, hogy a nem kötelező ruhadarabok ízléses használata olyan eleganciát sugároz, amellyel garantált a siker. Ehhez azonban néhány szabályt érdemes szem előtt tartani.

Milyen anyagú és színű nyakkendőt válasszunk?

A nyakkendő anyagát jellemzően az alkalomhoz választjuk. Egy elegáns selyem nyakkendő egy üzleti ebéd, egy parti vagy egy esküvő során ajánlott, míg a lazább, kötött anyagú nyakkendőket a hétköznapokra érdemes felvenni.

 

A színnel kapcsolatosan viszont a legtöbb esetben nem alkalmi megkötésekről kell beszélnünk, hanem az öltözék színösszeállításáról. Ezzel kapcsolatosan is két dolgot tehetsz, vagy a színharmóniára ügyelsz, vagy épp egy teljesen elütő színű nyakkendőt választasz. Céges szinten jól működhet, ha a minden munkatárs ugyanolyan színű nyakkendőben mutatkozik - ez lehetőleg a vállalat színével legyen azonos.

 

Ügyelned kell továbbá a mintázatokra is. Egy üzleti tárgyaláson például nem tanácsos pöttyös nyakkendőben megjelenni, illetve a feltűnő, élénk színeket is érdemes kerülni.

Nyakkendőt csak zakóval hordunk?

A válasz egy határozottan nem. Régen elég szigorúak voltak az öltözködési szokások, ma már azonban egy kardigán vagy kötött pulóver kíséretében is remekül mutatnak az ízléses nyakkendők. Csupán arra ügyelj, hogy kardigán, illetve farmer mellett kerüld a túlzottan elegáns darabokat, ez ugyanis kontraproduktív lehet.

 

Ha szeretnéd, hogy céged is ellánállhatatlanul öltözködjön, és ez a vállalkozás brandértékén, valamint bevételein is érezhető legyen, kérd a segítségünket, és testre szabjuk a céged viseletét.