Tapasztalat

Szakmai tapasztalatok

Stabil, szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat: kőműves, ács, asztalos, burkoló, művezető. Folyamatos szakmai tapasztalatépítés, tudásbázis fejlesztése, bővítése.

Tevékenységek

Minőség

Kíváló minőség

Minőségi munkavégzés, munkarend: célunk megrendelőink teljes elégedettsége! Dolgozóink egységes munkahelyi megjelenése, az építéshelyi rend és tisztaság, gépjárműveink megfelelő műszaki állapota és megjelenése mind e célt szolgálják

Tevékenységek

Kapcsolat

Szakmai kapcsolatrendszer

Szerződéses kapcsolat a legjelentősebb építőanyag-kereskedő vállalkozásokkal: stabil építőanyag ellátás.

Meghatározó partnerségi kapcsolatok neves építőanyag gyártókkal: a Wienerberger Profi építési rendszer minősített kivitelezőjeként a cégünk által épített épületek a Wienerberger Mesterház minősítést kapják. Szakembereink a Schiedel kémény termékek vizsgázott építői

Tevékenységek

 • Tető ácsolás

  Tető ácsolás

  Vállaljuk tetőszerkezetek építését, tetőfedést, bádogos szerkezetek szerelését. Régi tetők felújítása időtálló kivitelezésben.
  BŐVEBBEN
 • Generálkivitelezés

  Generálkivitelezés

  Családi házak, társasházak, üzlethelyiségek , ipari csarnokok teljes körű tervezése és kivitelezése megbízóink igényei, elvárása alapján: építés, felújítás.
  BŐVEBBEN
 • Homlokzati hőszigetelés

  Homlokzati hőszigetelés

  A homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítása során vállaljuk új és régi épületek hőszigetelését, polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, továbbá hőszigetelő vakolatok készítését.
  BŐVEBBEN
 • Burkolás, festés

  Burkolás, festés

  Hidegburkolatok – csempe/járólap –, meleg-burkolatok fektetése, festési munkák kivitelezése megrendelőink elvárásai alapján. Gipszkarton falak és álmennyezetek, tetőtéri burkolatok kivitelezése.
  BŐVEBBEN
 • Kőművesmunkák

  Kőművesmunkák

  Megbízóink elvárásai alapján végezzük alapozás, falazás, gépi vakolás, betonozás feladatait, betonacél szereléseket.
  BŐVEBBEN
 • Szárazépítészeti munkák

  Szárazépítészeti munkák

  Falak és mennyezetek szerelése, kazettás álmennyezetek szerelése nyílászárók beépítése
  BŐVEBBEN

A minőségi munkavégzéshez, generál kivitelezéshez szükséges eszközöket, gépeket piacvezető ipari gépek gyártóitól szerezzük be.
Elsősorban Hilti, Makita, Bosch gépeket használunk a családi házak kivitelezési, felújítási munkálatai során.
Vakolási munkáinkat gépi technológiával készítjük, ezáltal biztosítva a szükséges egyenletes, jó minőséget.
Új építésű épületeink tetőszerkezetét előre gyártott fenyő fűrészáruból helyszínen szerelve készítjük.

A világ két vezető sportszergyártója több okból is követendő példa akár a magyar kkv-k számára is. Most elárulok egy apró titkot azzal kapcsolatban, hogy te hogyan élvezheted a két cégóriás által is használt metódusokat, hogy ezzel is emeld céged nívóját és értékét.

Mindig egy lépéssel a piac előtt

Biztosan unod már, mert ezerszer hallottad és olvastad Henry Ford híres mondatát, miszerint ha megkérdezte volna a fogyasztóit, nem gépkocsikat, hanem gyorsabb lovakat szerettek volna.

 

A Nike és az Adidas különösen jók abban, hogy a termékfejlesztés területén ne kövessék, hanem diktálják a divatot. Ezzel kapcsolatban elég csak arra gondolnunk, amikor visszahozták a rég elfeledett magas szárú futballcipőket. Ha mindig csak követnék a piaci igényeket, valószínűleg sosem jutottak volna idáig. Minket azonban nem ez érdekel leginkább.

Az ördög a részletekben rejlik

A legtöbbször a hangos, nagyot csattanó nyilatkozatok, reklámkampányok és termékbemutatók azok, amelyek megragadják a fogyasztói csoportok figyelmét. Azonban jellemzően nem ezért szeretnek bele egy-egy cégbe, termékbe vagy szolgáltatásba. Hanem éppen azok miatt az apró részletek miatt, amiket csak tudatosan figyelve veszünk észre, egyébként a tudat alattinkra hat.

 

Ilyen részlet például a munkaruházat. Persze a Nike és az Adidas ilyen szempontból szerencsésnek mondhatja magát, hiszen sportszergyártóként a termékei is nagyrészt ruhák, a kulcs azonban ezen ruhák elkészítési módja. Ebből pedig te is profitálhatsz, amikor a céged felöltöztetésén gondolkodsz.

Tartsd a lépést

Arról már írtunk, hogy miért fontos, hogy megfelelő munkahelyi viseletet biztosíts céged dolgozóinak. Van azonban egy újabb hírünk, amiből profitálhatsz. A Promo Brandnél ugyanis elkezdtünk egy Nike és Adidas által használt anyagokkal dolgozni, ezek a dryfit és a coolmaxhoz anyagokhoz hasonlítanak.

 

Ez azonban még csak a jéghegy csúcsa, egy partnerünk számára éppen olyan megoldás kivitelezésével kísérletezünk, amely során ezeket az anyagokat egy ragasztásos technológiával összevarrjuk, majd a testtel érintkező szenzorokat helyezünk a termékbe, amely így képessé válik a biometrikus adatok folyamatos gyűjtésére és tárolására. Az adatok később kielemzhetők.

 

Ez a megoldás számtalan területen használható, hiszen egészségmegőrző, illetve teljesítményértékelő szerepe vitathatatlan előnyhöz juttatja majd a céged. Arról már nem is beszélve, hogy milyen PR-értéke lesz annak, amikor ezt felkapja a sajtó, és példaként a Te cégedet említik. Természetesen itt a gyártás lebonyolításához nagyobb mennyiségekben kell gondolkodni.