Tapasztalat

Szakmai tapasztalatok

Stabil, szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat: kőműves, ács, asztalos, burkoló, művezető. Folyamatos szakmai tapasztalatépítés, tudásbázis fejlesztése, bővítése.

Tevékenységek

Minőség

Kíváló minőség

Minőségi munkavégzés, munkarend: célunk megrendelőink teljes elégedettsége! Dolgozóink egységes munkahelyi megjelenése, az építéshelyi rend és tisztaság, gépjárműveink megfelelő műszaki állapota és megjelenése mind e célt szolgálják

Tevékenységek

Kapcsolat

Szakmai kapcsolatrendszer

Szerződéses kapcsolat a legjelentősebb építőanyag-kereskedő vállalkozásokkal: stabil építőanyag ellátás.

Meghatározó partnerségi kapcsolatok neves építőanyag gyártókkal: a Wienerberger Profi építési rendszer minősített kivitelezőjeként a cégünk által épített épületek a Wienerberger Mesterház minősítést kapják. Szakembereink a Schiedel kémény termékek vizsgázott építői

Tevékenységek

 • Tető ácsolás

  Tető ácsolás

  Vállaljuk tetőszerkezetek építését, tetőfedést, bádogos szerkezetek szerelését. Régi tetők felújítása időtálló kivitelezésben.
  BŐVEBBEN
 • Generálkivitelezés

  Generálkivitelezés

  Családi házak, társasházak, üzlethelyiségek , ipari csarnokok teljes körű tervezése és kivitelezése megbízóink igényei, elvárása alapján: építés, felújítás.
  BŐVEBBEN
 • Homlokzati hőszigetelés

  Homlokzati hőszigetelés

  A homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítása során vállaljuk új és régi épületek hőszigetelését, polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, továbbá hőszigetelő vakolatok készítését.
  BŐVEBBEN
 • Burkolás, festés

  Burkolás, festés

  Hidegburkolatok – csempe/járólap –, meleg-burkolatok fektetése, festési munkák kivitelezése megrendelőink elvárásai alapján. Gipszkarton falak és álmennyezetek, tetőtéri burkolatok kivitelezése.
  BŐVEBBEN
 • Kőművesmunkák

  Kőművesmunkák

  Megbízóink elvárásai alapján végezzük alapozás, falazás, gépi vakolás, betonozás feladatait, betonacél szereléseket.
  BŐVEBBEN
 • Szárazépítészeti munkák

  Szárazépítészeti munkák

  Falak és mennyezetek szerelése, kazettás álmennyezetek szerelése nyílászárók beépítése
  BŐVEBBEN

A minőségi munkavégzéshez, generál kivitelezéshez szükséges eszközöket, gépeket piacvezető ipari gépek gyártóitól szerezzük be.
Elsősorban Hilti, Makita, Bosch gépeket használunk a családi házak kivitelezési, felújítási munkálatai során.
Vakolási munkáinkat gépi technológiával készítjük, ezáltal biztosítva a szükséges egyenletes, jó minőséget.
Új építésű épületeink tetőszerkezetét előre gyártott fenyő fűrészáruból helyszínen szerelve készítjük.

Egy rendezvény, amiről ordít a siker - ilyen volt a Startup Safary Budapest 2017

Két napig ránk figyelt az egész techvilág, hiszen Budapest adott otthont a Startup Safary 2017-nek. A rendezvény kiemelt támogatóiként, és az önkéntesek öltöztetőiként pedig a helyszínen követhettem végig ezt a „startup ünnepet”, ami több tanulsággal is szolgált. Az egyiken múlhat a céged jövője.

Tavaly találkoztam először a Startup Safary magyar és közép-európai szervezőcsapatával, és már akkor nagy hatással volt rám a profizmusuk, szakmai felkészültségük, és a rendezvény szellemisége.

Ahogy a Kovács Péterrel, Horváth Ádámmal és Fekete Zsófi szervezőkkel beszélgetve egyre többet tudtam meg a Startup Safary-ról, úgy vált bennem az érdeklődés erős elhatározássá, hogy a Promo Branddel a részévé váljunk a projektnek.

(A rendezvényről ide kattintva tudsz tovább olvasni.)

Így öltöztettünk fel egy tech rendezvényt

Az elhatározást pedig tettek követték.  Az Air France, az Eduline és az Ericsson mellett, a Promo Brand is kiemelt támogatója lett a rendezvénynek, de itt még nem álltunk meg.

A szervezők felkérésére, mi gondoskodtunk a Startup Safary önkénteseinek ruházatáról is, ami egy kétnapos, 200+ előadásból álló, 3000+ főt megmozgató rendezvény esetében hatalmas kihívás volt.

Az első fázisban megkaptuk a támogatók, szponzorok lehetséges listáját, ami egy „mozgó lista volt”, ezért a fehér alapszín, és a legegyszerűbb forma (piké póló) mellett döntöttünk, amire gyorsan el is készítettük az alapterveket.

A finomításuk után derült ki, hogy az esemény fő szponzora a Skyscanner lesz, így a végleges termékre az ő logójuk is felkerült. Az önkénteseknek egy-egy férfi és női méretsort adtunk, aminek a mintáit fel is tudtak próbálni.

Az egyedi termékhez egyedi gallér dukált, majd jöhetett a szabás, végül a filmnyomás, amivel a póló eleje és hátulja, valamint az egyedi címke került legyártásra. Végül következett a varrás, majd a csomagolás és szállítás, hogy április 20-ára minden készen álljon.

Hogy reagáltak az önkéntesek az eltéveszthetetlen Promo Brand minősében készült munkaruhára? Imádták. Mutatom mennyire:

onkentesek-promo-brand-startupsafary

Miért fordít ennyi energiát egy tech rendezvény a megjelenésre?

A Startup Safary szervezői tudják azt, amit a tudatosabb cégvezetők néhány éve már itthon is felismertek: az egyedi, a konkurenciától megkülönböztethető, és stílusos munkaruha a siker védjegye.

Az önkéntesek csapatára óriási teher hárul egy ilyen rendezvényen, hiszen ők biztosítják a zökkenőmentes és gördülékeny program teljes lebonyolítását. Ahhoz, hogy ezt a feladatot magas színvonalon tudják teljesíteni, fontos, hogy jól beazonosíthatóak legyenek, amihez nélkülözhetetlen az egyedi munkaruha, és az egységes megjelenés.

A szervezők számára ezen a téren is fontos volt a professzionalitás, a magas minőség, a rendezvény egyedi hangvételével való harmónia, a gyorsaság, és az, hogy levegyék a vállukról a gyártással, megvalósítással járó terheket.

Szerencsére a Promo Brand az összes feltételnek megfelelt, így nem volt kérdés, hogy ezen nem fog múlni a rendezvény sikere.

Ezt csak akkor olvasd el, ha sikeres cégvezető vagy (vagy szeretnél lenni)

A Promo Brand számára nem csak izgalmas kihívás és megtiszteltetés volt egy ilyen rangos, nemzetközi rendezvényen főtámogatójaként és öltöztetőjeként megjelenni, hanem egy érdekes üzleti lehetőség is.

A Startup Safary remek referencia, az önkéntesek ruházatával pedig élő megerősítést kapott a Promo Brand szórólapokon, roll-upokon, kiadványokon megjelenő brandje.

A rendezvény révén eljuthattunk a startup közösség kisebb-nagyobb szereplőihez, akikkel más fórumokon nem találkozhatunk.

A Magyar Nemzeti Múzeumban tartott befektetői vacsora pedig igazi aranybánya volt networking szempontjából, nem mellesleg pedig szuper embereket ismertem meg, akik nagyon inspirálóan hatottak rám.

A második nap végét záró buli pedig felejthetetlen volt :) Nézd csak:

esti-buli-promo-brand-startupsafary

Utóirat: van remény

Részt venni, és főleg támogatni egy ilyen eseményt több mint megtiszteltetés. Olyan érzés volt ott lenni a Startup Safaryn, mintha Budapest a világ közepe lenne, tele okos, toleráns, sikeres, törekvő emberrel, akik a világ új problémáinak megoldását keresik.

Nekem a munka java még csak ezután kezdődik, de az biztos, hogy jövőre is ott leszünk.

Ígérem, hogy a rendezvény révén létrejött üzleti sikerekről, te értesülsz majd elsőként.

Ha szeretnél a munkatársaidon hasonló stílusú és minőségű munkaruhát látni, akkor kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva, és segítek professzionálissá tenni a céged megjelenését.

punyi attila promobrand face

Punyi Attila
a professzionális vállalati megjelenés szakértője