Tapasztalat

Szakmai tapasztalatok

Stabil, szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat: kőműves, ács, asztalos, burkoló, művezető. Folyamatos szakmai tapasztalatépítés, tudásbázis fejlesztése, bővítése.

Tevékenységek

Minőség

Kíváló minőség

Minőségi munkavégzés, munkarend: célunk megrendelőink teljes elégedettsége! Dolgozóink egységes munkahelyi megjelenése, az építéshelyi rend és tisztaság, gépjárműveink megfelelő műszaki állapota és megjelenése mind e célt szolgálják

Tevékenységek

Kapcsolat

Szakmai kapcsolatrendszer

Szerződéses kapcsolat a legjelentősebb építőanyag-kereskedő vállalkozásokkal: stabil építőanyag ellátás.

Meghatározó partnerségi kapcsolatok neves építőanyag gyártókkal: a Wienerberger Profi építési rendszer minősített kivitelezőjeként a cégünk által épített épületek a Wienerberger Mesterház minősítést kapják. Szakembereink a Schiedel kémény termékek vizsgázott építői

Tevékenységek

 • Tető ácsolás

  Tető ácsolás

  Vállaljuk tetőszerkezetek építését, tetőfedést, bádogos szerkezetek szerelését. Régi tetők felújítása időtálló kivitelezésben.
  BŐVEBBEN
 • Generálkivitelezés

  Generálkivitelezés

  Családi házak, társasházak, üzlethelyiségek , ipari csarnokok teljes körű tervezése és kivitelezése megbízóink igényei, elvárása alapján: építés, felújítás.
  BŐVEBBEN
 • Homlokzati hőszigetelés

  Homlokzati hőszigetelés

  A homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítása során vállaljuk új és régi épületek hőszigetelését, polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, továbbá hőszigetelő vakolatok készítését.
  BŐVEBBEN
 • Burkolás, festés

  Burkolás, festés

  Hidegburkolatok – csempe/járólap –, meleg-burkolatok fektetése, festési munkák kivitelezése megrendelőink elvárásai alapján. Gipszkarton falak és álmennyezetek, tetőtéri burkolatok kivitelezése.
  BŐVEBBEN
 • Kőművesmunkák

  Kőművesmunkák

  Megbízóink elvárásai alapján végezzük alapozás, falazás, gépi vakolás, betonozás feladatait, betonacél szereléseket.
  BŐVEBBEN
 • Szárazépítészeti munkák

  Szárazépítészeti munkák

  Falak és mennyezetek szerelése, kazettás álmennyezetek szerelése nyílászárók beépítése
  BŐVEBBEN

A minőségi munkavégzéshez, generál kivitelezéshez szükséges eszközöket, gépeket piacvezető ipari gépek gyártóitól szerezzük be.
Elsősorban Hilti, Makita, Bosch gépeket használunk a családi házak kivitelezési, felújítási munkálatai során.
Vakolási munkáinkat gépi technológiával készítjük, ezáltal biztosítva a szükséges egyenletes, jó minőséget.
Új építésű épületeink tetőszerkezetét előre gyártott fenyő fűrészáruból helyszínen szerelve készítjük.

Ez a legnépszerűbb elegáns munkaruha férfiaknak

Találós kérdés. Ilyen öltönyben fognak veled kezet 10-ből 9 üzleti vacsorán, a viseléséhez nem árt viszonylag jó formában lenni, az Y generációt már meghódította, és a 40 fölötti cégvezetők körében is egyre népszerűbb – mi az?

Talált, süllyedt, a slim fit öltönyökről van szó. De mi lehet e formális munkaruha pokoli népszerűségének titka?

Egyenes, karcsúsított, vagy laza?

A nemzetközi divatmárkák évtizedekig laza szabású (és az átlagember ízlésének nem kicsit extrém) férfi öltözetekkel rukkoltak elő, ám az elmúlt években mintha megfordulni látszana ez a trend és az olasz életstílust képviselő színes, strukturált  alapanyagú belül színes bélésű slim fit zakók kerültek előtérbe.

A praktikusságot tovább  fokozza, hogy az alapanyagok gyakran rugalmasak, így még jobban illeszkednek viselőjük testalkatára.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy újabban Giorgio Armani, Gucci, és Haider Ackermann is egyre több slim fit szabású öltönnyel jelentkezik az európai és amerikai divatheteken.  (Bár több trendmagazin szerint 2017 a „légiesebb” ruhadarabokhoz való visszatérés éve lehet.)

A WWD 2012-ben készült kutatása szerint a karcsúsított vonalvezetés és a fiatalosabb szín-, és formavilág megdöbbentően népszerű lett a férfi öltönyvásárlók körében.

A legnagyobb amerikai ruhagyártók és forgalmazók már öt éve úgy nyilatkoztak, hogy a profitjuk döntő hányada származik slim fit öltönyök eladásából, a termékcsaládot pedig a sportzakók és ingek iránt rendületlenül növekvő kereslet teszi még értékesebbé a gyártók és a kereskedők szemében.

 „A slim fit termékek mindig népszerűek voltak a fiatalabb generációk körében, ám a karcsúsított öltönyök egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az X generációs vásárlói csoportok piacából is” – áll az NDP Group által végzett piackutatás összefoglalójában.

Nem véletlen, hogy Doug Ewert, a jóval klasszikusabb szabású öltönyöket forgalmazó Mens’s Warehouse vezérigazgatója is úgy nyilatkozott, hogy elemi érdekük nyitni a millenniumi nemzedék ízlésvilága és azon vásárlói réteg felé, amely „kicsit feszeng” a hagyományos öltönyökben, de szeretne stílusosan elegáns öltözni.

(Meg is tették: 500 dollártól remek slim fit öltönyöket árulnak a weboldalukon és több mint 1700 észak-amerikai üzletükben.)

Oké, de mi a slim fit öltönyök titka? Miért ilyen pokolian népszerű ez az elegáns munkaruha a férfiak körében?

slim-fit-oltony-munkaruha

„ Akkor jó egy zakó mérete, ha már egy kicsit szűknek érzed.”

A thread.com-on nyilatkozó Millie Rich stylist szerint a slim fit öltönyök azért egyre vonzóbbak a vásárlók körében, mert egyenes szabású társaiktól eltérően jobban követik a test természetes vonalát, és kevesebb textilt használnak fel a készítésükhöz.

Emiatt egy átlagos testalkatú férfi is vékonyabbnak és sportosabbnak látszik bennük, a klasszikus öltönyökhöz képest pedig könnyebbek és nem ritkán kényelmesebbek.

Az sem elhanyagolható tényező, hogy kutatások szerint a férfiak jóval nagyobb hányada vásárol már magának, mint 25-30 évvel ezelőtt, a feleségek, barátnők és titkárnők háttérbe szorulásával párhuzamosan pedig egyre fontosabbá vált a „szexinek lenni és látszani”-faktor a férfiak körében is.

A slim fit öltönyök mellett szól a kombinálhatóság is: míg egy hagyományos szabású öltöny kötelezően elegáns (és annak is látszik), egy slim fit zakót még farmernadrággal sem szentségtörés felvenni.

Sőt, egyre többször látok cégvezetőket zakó nélkül, elegáns slim fit ingekben, vagy basic pólóban és sportzakóban tárgyalni, előadni, üzleti partnerekkel vacsorázni.

laza-slim-fit-munkaruha

+1: egészségesnek lenni (és látszani) menő

Az elmúlt években az egészséges életmód iránt felerősödött vágy és az egészséges termékek, szolgáltatások iránt növekvő kereslet, jelentős hatást gyakorolt a munkaruha piacra is.

A test vonalát jobban lekövető szabással, egy slim fit öltönyt viselő férfi már nem csak a stílusérzéket demonstrálja, hanem az egészséges életmódot is propagálja.

Egy kutatás szerint, a slim fit öltönyt viselőkről jóval nagyobb arányban feltételezik az emberek, hogy rendszeresen sportol és egészségesen táplálkozik, mint a klasszikus öltönyt viselőkről.

Itthon is hódít a slim fit

A személyes tapasztalataim is azt mutatják, hogy az elegáns munkaruha iránt érdeklődő magyar cégek többsége is slim fit öltönyökre váltott.

Az egyedi öltönyöket gyártató ügyfeleim 85%-a karcsúsított szabás mellett döntött, ami hatalmas változás a ’90-es évek végének divatjához (és rendeléseihez) képest.

Szakemberként is üdvözlöm ezt a fordulatot. Az egyedi munkaruha sokszor nehezen változó piacának is szüksége volt már erre a megújulásra, és külön öröm, hogy a férfi cégvezetők és munkatársak is nyitottak merészebb, lazább megoldásokra.

Az egyedi igényeket kiszolgáló gyártási technológiánknak köszönhetően pedig nem áll fenn az a veszély, hogy az ügyfeleim munkatársai közül bárki is kényelmetlenül, vagy rosszul érezze magát az elkészült ruhákban.

Mert slim fit és slim fit között is hatalmas különbségek vannak – csak egy ügyes kivitelező kell, aki képes megtalálni a hozzád, vagy a beosztottjaidhoz legjobban passzoló szabásmintát.

Ha szeretnéd stílusos slim fit öltönyökbe öltöztetni a munkatársaidat, akkor kérj egyedi ajánlatot az oldal alján, és segítek professzionálissá tenni a vállalatod megjelenését.

 

punyi attila promobrand face
Punyi Attila
a professzionális vállalati megjelenés szakértője