Tapasztalat

Szakmai tapasztalatok

Stabil, szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat: kőműves, ács, asztalos, burkoló, művezető. Folyamatos szakmai tapasztalatépítés, tudásbázis fejlesztése, bővítése.

Tevékenységek

Minőség

Kíváló minőség

Minőségi munkavégzés, munkarend: célunk megrendelőink teljes elégedettsége! Dolgozóink egységes munkahelyi megjelenése, az építéshelyi rend és tisztaság, gépjárműveink megfelelő műszaki állapota és megjelenése mind e célt szolgálják

Tevékenységek

Kapcsolat

Szakmai kapcsolatrendszer

Szerződéses kapcsolat a legjelentősebb építőanyag-kereskedő vállalkozásokkal: stabil építőanyag ellátás.

Meghatározó partnerségi kapcsolatok neves építőanyag gyártókkal: a Wienerberger Profi építési rendszer minősített kivitelezőjeként a cégünk által épített épületek a Wienerberger Mesterház minősítést kapják. Szakembereink a Schiedel kémény termékek vizsgázott építői

Tevékenységek

 • Tető ácsolás

  Tető ácsolás

  Vállaljuk tetőszerkezetek építését, tetőfedést, bádogos szerkezetek szerelését. Régi tetők felújítása időtálló kivitelezésben.
  BŐVEBBEN
 • Generálkivitelezés

  Generálkivitelezés

  Családi házak, társasházak, üzlethelyiségek , ipari csarnokok teljes körű tervezése és kivitelezése megbízóink igényei, elvárása alapján: építés, felújítás.
  BŐVEBBEN
 • Homlokzati hőszigetelés

  Homlokzati hőszigetelés

  A homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítása során vállaljuk új és régi épületek hőszigetelését, polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, továbbá hőszigetelő vakolatok készítését.
  BŐVEBBEN
 • Burkolás, festés

  Burkolás, festés

  Hidegburkolatok – csempe/járólap –, meleg-burkolatok fektetése, festési munkák kivitelezése megrendelőink elvárásai alapján. Gipszkarton falak és álmennyezetek, tetőtéri burkolatok kivitelezése.
  BŐVEBBEN
 • Kőművesmunkák

  Kőművesmunkák

  Megbízóink elvárásai alapján végezzük alapozás, falazás, gépi vakolás, betonozás feladatait, betonacél szereléseket.
  BŐVEBBEN
 • Szárazépítészeti munkák

  Szárazépítészeti munkák

  Falak és mennyezetek szerelése, kazettás álmennyezetek szerelése nyílászárók beépítése
  BŐVEBBEN

A minőségi munkavégzéshez, generál kivitelezéshez szükséges eszközöket, gépeket piacvezető ipari gépek gyártóitól szerezzük be.
Elsősorban Hilti, Makita, Bosch gépeket használunk a családi házak kivitelezési, felújítási munkálatai során.
Vakolási munkáinkat gépi technológiával készítjük, ezáltal biztosítva a szükséges egyenletes, jó minőséget.
Új építésű épületeink tetőszerkezetét előre gyártott fenyő fűrészáruból helyszínen szerelve készítjük.

Ezt tanulhatod cégvezetőként az 5 legjobban öltözött légitársaságtól

A repülés soha nem volt hétköznapi utazási élmény. Az emberiség régi vágya volt meghódítani az eget, a modern repülőgépek fedélzetén pedig igazán különleges és egyedi dolgokkal találkozhatunk – feltéve, ha nem alusszuk át az egész utat.

Ha más nem, amikor a München – New York vonalon közlekedő éjszakai járatokon kialszik az utolsó monitor fénye is, egy csillogó pont még mindig ott ragyog az égen: a stewardessek és stewardok sokszor lélegzetelállítóan szép uniformisai.

Most bemutatom neked azt az 5 légitársaságot, akik zseniális munkaruhákba öltöztetik a munkatársaikat.

Delta Air Lines

A georgiai Atlantában komolyan veszik a divatot. A kiterjedt belföldi és nemzetközi légihálózatot üzemeltető, 57 ország 332 célpontjára utasokat szállító légitársaság, évtizedek óta pazar uniformisú légiutas-kísérőkkel szolgálja ki az ügyfeleit.

Az aktuális, lila-grafitszürke-piros alapszínekkel dolgozó kollekciót egy igazi sztár, Zac Posen tervezte a Deltának, aki olyan hírességeket öltöztetett már mint Michelle Obama, egykori First Lady, vagy az R’n’B kortárs királynője, Rihanna.

delta airlines www.cntraveler.com

A Delta formaruhái egyszerre funkcionálisak és esztétikusak, kisebb átalakításokkal abszolút megállnák a helyüket egy 5 csillagos szállodában, vagy multinacionális vállalati közegben is. A pozitív fogadtatást jelzi, hogy 2018-ban már a cégcsoport mintegy 60 000 alkalmazottja fog hasonló egyenruhát viselni.

Virgin Atlantic

A Sir Richard Branson által fémjelzett Virgin Group és a Delta Airlines közös cégénél, a brit Virgin Atlanticnál is biztosra mentek, amikor Vivienne Westwood-ra bízták a stewardessek egyenruhájának tervezését.

airline-uniforms-virgin-cr-courtesy

Nehéz eldönteni, hogy a ’40-es évek francia couture stílusában megálmodott uniformisban a stílusos, piros ceruzaszoknyák, vagy a kifinomult, fodros blúzok vonzzák jobban a tekintetet. Plusz pont, hogy az egyenruhák környezetbarátak, mivel a poliészter fonalat újrahasznosított műanyag palackokból állították elő.

Hát nem úgy néznek ki, mintha egy divatszalonból léptek volna ki?

ANA (All Nippon Airways)

A japán ANA-t itthon talán kevésbé ismerjük, pedig amellett, hogy az ország legnagyobb belföldi légitársasága, és a Japan Airlines után ők a legnagyobb nemzetközi légifuvarozók, a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága is.

Mégsem ezért kerültek fel a mai listára, hanem a 2014-ben bevezetett munkaruhái miatt, amelyeket a nepáli születésű, New York-ban alkotó Prabal Gurung tervezett.

Fashion-Uniforms-ANA

A szürke alapon, csillogó, kék-piros uniformisokat egy virágmintás sállal dobták fel, amelyben lenyűgözően festenek a légiutas-kísérők. Kell ennél több egy hosszú, ázsiai repüléshez? Aligha :)

Qantas

Az 1920-ban alapított légitársaság az ausztrálok nemzeti büszkesége, de egyáltalán nem „múzeumi darab”. A munkaruha tekintetében legalábbis biztosan nem, hiszen a merész, átlósan tagolt, piros, sötétkék és magenta ruhákkal ez az egyenruha egyértelműen az időtlenségre törekszik.

airline-uniforms-qantas-cr-courtesy

„Az egyszerűségre törekszem: semmi sem túl bonyolult vagy trükkös" - mondja Martin Grant, tervező.

Irigylésre méltó egyszerűség és elegancia, amit a színek és formák gazdagsága kelt életre. Ezek a színek mennyire jól illenek egymáshozAz egyik személyes kedvencem.

Vueling

Ez a Magyarországon még nem igazán ismert, 2004-ben alapított, spanyol diszkont légitársaság, olcsó árai ellenére az egyik legpazarabb egyenruhájú munkatársakkal szolgálja ki az utasait.

A közelmúltban mutatták be a légiutas-kísérők új formaruháit, amitől a lélegzetem is elállt: a csodálatos galambszürke alapszínt játékos sárgával egészítették ki, amit a sálak tiszta, kettős sávú csíkjai tesznek igazán elegánssá.

Fashion-Uniforms-Vueling-tout

El tudod képzelni, hogy hasonlóan stílusos kollégák fogadják az ügyfeleidet?

Én segítek megvalósítani. Kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva, és segítek kitűnni a szürke tucatcégek tengeréből.

 

punyi attila promobrand face
Punyi Attila
a professzionális vállalati megjelenés szakértője

 

A képek forrása: http://www.cntraveler.com/