Tapasztalat

Szakmai tapasztalatok

Stabil, szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat: kőműves, ács, asztalos, burkoló, művezető. Folyamatos szakmai tapasztalatépítés, tudásbázis fejlesztése, bővítése.

Tevékenységek

Minőség

Kíváló minőség

Minőségi munkavégzés, munkarend: célunk megrendelőink teljes elégedettsége! Dolgozóink egységes munkahelyi megjelenése, az építéshelyi rend és tisztaság, gépjárműveink megfelelő műszaki állapota és megjelenése mind e célt szolgálják

Tevékenységek

Kapcsolat

Szakmai kapcsolatrendszer

Szerződéses kapcsolat a legjelentősebb építőanyag-kereskedő vállalkozásokkal: stabil építőanyag ellátás.

Meghatározó partnerségi kapcsolatok neves építőanyag gyártókkal: a Wienerberger Profi építési rendszer minősített kivitelezőjeként a cégünk által épített épületek a Wienerberger Mesterház minősítést kapják. Szakembereink a Schiedel kémény termékek vizsgázott építői

Tevékenységek

 • Tető ácsolás

  Tető ácsolás

  Vállaljuk tetőszerkezetek építését, tetőfedést, bádogos szerkezetek szerelését. Régi tetők felújítása időtálló kivitelezésben.
  BŐVEBBEN
 • Generálkivitelezés

  Generálkivitelezés

  Családi házak, társasházak, üzlethelyiségek , ipari csarnokok teljes körű tervezése és kivitelezése megbízóink igényei, elvárása alapján: építés, felújítás.
  BŐVEBBEN
 • Homlokzati hőszigetelés

  Homlokzati hőszigetelés

  A homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítása során vállaljuk új és régi épületek hőszigetelését, polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, továbbá hőszigetelő vakolatok készítését.
  BŐVEBBEN
 • Burkolás, festés

  Burkolás, festés

  Hidegburkolatok – csempe/járólap –, meleg-burkolatok fektetése, festési munkák kivitelezése megrendelőink elvárásai alapján. Gipszkarton falak és álmennyezetek, tetőtéri burkolatok kivitelezése.
  BŐVEBBEN
 • Kőművesmunkák

  Kőművesmunkák

  Megbízóink elvárásai alapján végezzük alapozás, falazás, gépi vakolás, betonozás feladatait, betonacél szereléseket.
  BŐVEBBEN
 • Szárazépítészeti munkák

  Szárazépítészeti munkák

  Falak és mennyezetek szerelése, kazettás álmennyezetek szerelése nyílászárók beépítése
  BŐVEBBEN

A minőségi munkavégzéshez, generál kivitelezéshez szükséges eszközöket, gépeket piacvezető ipari gépek gyártóitól szerezzük be.
Elsősorban Hilti, Makita, Bosch gépeket használunk a családi házak kivitelezési, felújítási munkálatai során.
Vakolási munkáinkat gépi technológiával készítjük, ezáltal biztosítva a szükséges egyenletes, jó minőséget.
Új építésű épületeink tetőszerkezetét előre gyártott fenyő fűrészáruból helyszínen szerelve készítjük.

Hogyan jutnak el az ötleteid a tervezőasztalra? (Avagy 3 párkapcsolati tanács)

Aktuális bejegyzésünkben három egyszerű lépésben mutatjuk be, hogyan szabjuk formára az általad megálmodott munkaruhákat. A jó kapcsolat alapja a kölcsönösség és a párbeszéd. Lássuk, hogyan működik ez a Promo Brandnél.

1. Az első randitól a kapcsolat startjáig

Ügyfeleink jelentős része ajánlás útján ismer meg minket, de akadnak olyanok is, akik a honlapunkon kérnek ajánlatot. Abban azonban egyik verzió sem különbözik a másiktól, hogy az ajánlatkérést követően eljuttatunk egy briefet az érdeklődőnek, amiből körvonalazódik, hogy mit szeretnének (és mi az, amit abszolút nem).

 

Az előzetes igényeket általában 17 kérdésből tisztázni tudjuk. Ezek jellemzően a tevékenységi kör meghatározására, a probléma feltérképezésére, amelyet a munkaruhával át kell hidalnunk, vagy éppen a határidő kitűzésére irányuló kérdések.

 

Ezt követően személyesen is találkoznunk kell, hogy megismerjük az irodai / gyári környezetet, alaposan át tudjuk nézni a marketinganyagokat, illetve erről beszélgetni is tudjunk, hogy ez alapján kollégáink stabil elképzelést alakíthassanak ki a tervezendő munkaruhákról.

2. Ha komolyak a szándékaid, belekezdhetünk

Miután felmértük a helyzetet, és azt látjuk, hogy a szándékaid komolyak, valóban szeretnéd, hogy felöltöztessük a céged, készítünk néhány termékrajzot, amelyhez grafikusaink és marketingeseink is hozzáadják a maguk szaktudását.

 

Ezt követően egy többkörös pontosítás veszi kezdetét, amely során a grafikusok és tervezők elgondolásait összecsiszoljuk a te elképzeléseiddel. Ha pedig elkészült a kreatív, amely alapján megindulhatnak a gyártási folyamatok, véglegesítjük a szerződést.

3. Ha probléma van, beszéljünk róla

A gyártás folyamata során sem engedjük el a kezed. Lépésről lépésre egyeztetünk, hogy az esetleges félreértések és hibák még a folyamat vége előtt orvosolhatók legyenek. Az elkészült alapanyagokat, majd a filmnyomásokat, a címkéket, majd az elkészült termékeket mind külön véleményezheted, hogy garantáltan a legjobbat kapd.

 

Ha szeretnéd magad is a legjobb ruhákba öltöztetni a céged, nincs más dolgod, mint jelezni ezt nekünk, és izgatott várakozással követni, ahogyan lépésről lépésre valósággá szabjuk az elképzeléseid.