Tapasztalat

Szakmai tapasztalatok

Stabil, szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat: kőműves, ács, asztalos, burkoló, művezető. Folyamatos szakmai tapasztalatépítés, tudásbázis fejlesztése, bővítése.

Tevékenységek

Minőség

Kíváló minőség

Minőségi munkavégzés, munkarend: célunk megrendelőink teljes elégedettsége! Dolgozóink egységes munkahelyi megjelenése, az építéshelyi rend és tisztaság, gépjárműveink megfelelő műszaki állapota és megjelenése mind e célt szolgálják

Tevékenységek

Kapcsolat

Szakmai kapcsolatrendszer

Szerződéses kapcsolat a legjelentősebb építőanyag-kereskedő vállalkozásokkal: stabil építőanyag ellátás.

Meghatározó partnerségi kapcsolatok neves építőanyag gyártókkal: a Wienerberger Profi építési rendszer minősített kivitelezőjeként a cégünk által épített épületek a Wienerberger Mesterház minősítést kapják. Szakembereink a Schiedel kémény termékek vizsgázott építői

Tevékenységek

 • Tető ácsolás

  Tető ácsolás

  Vállaljuk tetőszerkezetek építését, tetőfedést, bádogos szerkezetek szerelését. Régi tetők felújítása időtálló kivitelezésben.
  BŐVEBBEN
 • Generálkivitelezés

  Generálkivitelezés

  Családi házak, társasházak, üzlethelyiségek , ipari csarnokok teljes körű tervezése és kivitelezése megbízóink igényei, elvárása alapján: építés, felújítás.
  BŐVEBBEN
 • Homlokzati hőszigetelés

  Homlokzati hőszigetelés

  A homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítása során vállaljuk új és régi épületek hőszigetelését, polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, továbbá hőszigetelő vakolatok készítését.
  BŐVEBBEN
 • Burkolás, festés

  Burkolás, festés

  Hidegburkolatok – csempe/járólap –, meleg-burkolatok fektetése, festési munkák kivitelezése megrendelőink elvárásai alapján. Gipszkarton falak és álmennyezetek, tetőtéri burkolatok kivitelezése.
  BŐVEBBEN
 • Kőművesmunkák

  Kőművesmunkák

  Megbízóink elvárásai alapján végezzük alapozás, falazás, gépi vakolás, betonozás feladatait, betonacél szereléseket.
  BŐVEBBEN
 • Szárazépítészeti munkák

  Szárazépítészeti munkák

  Falak és mennyezetek szerelése, kazettás álmennyezetek szerelése nyílászárók beépítése
  BŐVEBBEN

A minőségi munkavégzéshez, generál kivitelezéshez szükséges eszközöket, gépeket piacvezető ipari gépek gyártóitól szerezzük be.
Elsősorban Hilti, Makita, Bosch gépeket használunk a családi házak kivitelezési, felújítási munkálatai során.
Vakolási munkáinkat gépi technológiával készítjük, ezáltal biztosítva a szükséges egyenletes, jó minőséget.
Új építésű épületeink tetőszerkezetét előre gyártott fenyő fűrészáruból helyszínen szerelve készítjük.

Látva, hogy napjainkban micsoda felhajtás övezi az újabb és újabb szuperhősfilmek bemutatóit, és hogy világszerte mekkora rajongótábort vonultatnak fel a jelmezes figurák, igazán érdemes komolyan vennünk őket - és öltözködési tippjeiket. Feltételezem, te is úgy gondolod, hogy a céged egy szuperhős. Ha így van, a legmenőbb kosztümre lesz szüksége.

Mit árul el egy szuperhősről az öltözéke?

 

Talán nem túlzás azt állítanunk, hogy a szuperhős karakterek egyik legfontosabb eleme az öltözékük. Hiszen ez adja az első benyomást, mielőtt egyáltalán megismernünk a sztorit. Így a szuperhős-jelmezek tervezőinek nincs könnyű dolguk. Emellett ráadásul a praktikum és a védelem is fontos szempontot képviselnek.

 

Ha megfigyeled az egyes szuperhősöket, a ruházatuk árulkodik a személyiségéről, illetve a képességeiről is. Ha Pókembert vesszük alapul, a testhez tapadó sztreccs ruházatból adódóan már következtethetünk az akrobatikus mozgássorozatokra, valamint a sebesség fontosságára, lévén a lehető legkevesebb légellenállással dolgozik a ruha - szemben mondjuk Superman, Batman vagy Thor köpenyes megoldásaival.

 

Pókember ruházata ráadásul személyiségéről is árulkodó jeleket tartalmaz, az élénk, kék és piros színekkel díszített uniformis ugyanis utal a Peter Parker és a Pókember személyiségek közötti ellentétre, valamint hősünk harsány, szószátyár személyiségére.

 

Valamennyi szuperhős saját logóval is rendelkezik

 

Hogy csak a legnépszerűbbeket említsük, a Superman, Batman és Pókember jelmezeinek mellére varrt logókat biztosan fel tudod idézni, akkor is, ha nem vagy képregényrajongó. Ha megfigyeled, a szuperhősök kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy saját logóik - ruházatukhoz hasonlóan - kifejezzék személyiségüket, illetve képet adjanak képességeikről.

 

Ráadásul a legtöbb hős, mint az amerikai kosárlabda- és futballcsapatok, valamilyen állat képviseletében indulnak harcba a gonosszal szemben. Úgynevezett kabalafigurát választanak, amely leginkább jellemzi világlátásukat és képességeiket.

Beláthatjuk tehát, hogy a szuperhősök többsége a brandépítésben is zseni. A közös pont pedig a cégedben és a szuperhősök életében, hogy mindkettőtök számára fontos a pozitív megítélés. Ha szeretnéd, hogy a te céged iss szuperhősként öltözködjön, kérj egyedi ajánlatot, és már varrjuk is a kosztümöket.